Kategóriák: EsztergomHírek

Esztergom is csatlakozott a Babamama Csomag Programhoz

Az önkormányzat a honlapján tájékoztatja a lakosságot, hogy Esztergom is csatlakozott az országban egyedülálló Babamama CSOMAG Családbarát Programhoz. „Külön öröm számunkra, hogy a kezdeményezés a több mint 16 éve Esztergom városában működő helyi vállalkozás, a babamamatudakozo.hu által jut el az Édesanyákhoz.” – tették hozzá.

babamamatudakozo.hu az ország egyik legnagyobb családi közössége, több mint 300.000 család a tagja. Huber Katalin, a babamamatudakozo.hu tulajdonosa kiemelte: „Küldetésük a kezdetek óta, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet BIZTONSÁGOS és TÁMOGATOTT kezdetét. Ennek szellemében Önkormányzatokkal szorosan együttműködve évek óta országosan segítjük a magyar családokat, a jelenleg 22 értékes termékből álló babamama CSOMAG kelengye dobozokkal. Megtalálható benne minden, ami az életkezdéshez nélkülözhetetlen az újszülött részére, a teljesség igénye nélkül: pelenka, D-vitamin, szoptatós tea, cumisüveg, cumi, minden mentes babaápolási termékek, öko babaruhák, takaró, melltartóbetét. A csomagokban elhelyezésre került a 800.000 Ft értékű babamamatudakozo.hu EDUKÁCIÓS KISOKOS ÉS KISMAMA KUPONFÜZET is, mely nagy segítséget jelent a babázás ideje alatt.

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kisbabák kaptak egy kartondobozt az államtól. Ez egyfajta kelengyecsomag és óriási segítség is volt akkoriban a háborúk ideje alatt. Mára már Finnországban a gyermekek közötti egyenlőség és az anyává válás jelképe lett. Ennek szeretne a babamamatudakozo.hu hagyományt teremteni Magyarországon!

Fotó, forrás: esztergom.hu

Megosztás