Kategóriák: EsztergomHírek

Esztergomi szállások olcsón? Itt egy hasznos szálláskereső oldal

Sokakat vonz Esztergom, amely Duna mellett helyezkedik el és itt koronázták meg a 11. század elején Szent Istvánt Magyarország első királyát. A megyei jogú város neoklasszicista bazilikája az ország legnagyobb temploma és a legmagasabb épülete is. Az esztergomi vár a középkori reneszánsz építészet egyik gyönyörű alkotása, amelyet a 20. században kezdtek el feltárni.

Esztergomi szállásokat már nagyon olcsón lehet találni

Egy esztergomi hosszú hétvége most nyáron is sok családot vonz, hiszen hihetetlenül sok látnivaló található ezen a környéken. Esztergomot a kisgyermekeseknek is ajánljuk, hiszen igen izgalmas programokat kínál a város és annak vonzáskörzete. A SzállásKérés olcsó esztergomi szállások keresésében is tud segíteni. A városban vagy annak környékén megszállhatunk vendégházakban, apartmanokban, panziókban, nyaralókban és hotelekben is. A kínálat nagyon széles, ezért érdemes alaposan körülnézni még mielőtt lefoglalnánk szállásunkat. Akik mindenképpen hotelben szeretnének megszállni, azoknak a Bellevue Konferencia és Wellness Hotelt ajánljuk. A Búbánatvölgyben elhelyezkedő hotel a várostól mintegy 5 kilométerre fekszik, így a látnivalókat könnyedén elérhetjük. A szállodából gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra, így sok család kedvenc szálláshelye. Amennyiben a Bazilika környékén szeretnénk megszállni, úgy a Margaréta apartmant ajánljuk, hiszen 1 kilométerre fekszik a látványosságtól. A családias apartman közelében található meg az élményfürdő is, így kisgyermekes családoknak jó választás lehet. A szabadidős tevékenységek közül ajánljuk a hajókirándulásokat, a strandolást vagy esetleg egy sétát is tehet a család a Kis Duna sétányon. Ezen a környéken található meg, a Bazilikától 500 méterre a Szent György Panzió, amely szintén egy családi kézben lévő szálláshely. A vendégházban 2, valamint 3 személyes szobák találhatók, melyek mindegyike zuhanyozós fürdőszobával rendelkezik. Akik nem vágynak a városi környezetre, hanem inkább egy kicsit távolabb szeretnének szállást bérelni Esztergomtól azoknak a Vár-Lak Vendégház fog megoldást kínálni, amely Pilismaróton található. Túrázóknak és bringázóknak ez tökéletes szállás lesz. A vendégházban 4 szoba található meg, így összesen 12 főt tudnak fogadni. A szabadidő kellemes eltöltését segíti a csocsó asztal, a ping-pong és a focikapu is. Nagyobb baráti társaságok eseténként bográcsozhatnak is. Esztergomtól nem messze helyezkedik el, szintén a Dunakanyarban Zebegény. A DunaKanyar Apartmanházban megszálló vendégek ellátogathatnak a Kós-Károly kilátóhoz, megtekinthetik a hajózástörténeti kiállítást, vagy ellátogathatnak a Vasmúzeumba. Az apartmanházban összesen 3 apartman található, melyek mindegyike jól felszerelt.  Az apartmanok mindegyikéhez külön konyha tartozik, így a családok az étkezést is könnyedén meg tudják oldani a szálláson.

Esztergom és környéke számtalan látnivalót és túrázási lehetőséget kínál az érkező vendégeknek, így ezen a nyáron is érdemes ellátogatni a Dunakanyarhoz és itt kipihenni az év fáradalmait.

Megosztás