Kategóriák: Hírek

Itt a nyár, és vele együtt a sportcipőszezon!

Van egy jó hírünk, bár valószínűleg a saját bőrödön is tapasztalod: itt a tavasz, nyomában a nyár, úgyhogy jöhetnek végre a legkényelmesebb, legnagyobb mozgásteret biztosító cipők. Amik persze stílusosságban is az élen járnak, ez nem is lehet másként!

Új irány, régimódi megbízhatóság?

Az amerikai sportbrand, a New Balance azt a típusú régi vágású megbízhatóságot képviseli, ami egyet jelent azzal, hogy bátran rábízhatod magadat a márkára. Az 1906-os alapítás óta azon dolgoznak, hogy a lehető legkényelmesebb, legmagasabb minőségű termékeket kínálják a vásárlóiknak. A csalódás esélye pontosan egyenlő a nullával, miközben az újító szellemiség, az innovatív megvalósítás is helyet kapnak a lábbelikben. Szóval ilyen módon ötvözhető a múlt és a jövő a lehető leginkább ellenállhatatlan végeredménnyel. Készen állsz a változásra? Mert ha egy hozzád illő modellel gazdagítod az életedet, abban biztos lehetsz, hogy a dicsérő szavak nem maradnak el! Egyetlen pár választásával bezsebelheted a stílusos, divatos megjelenést, az ellenállhatatlan kisugárzást és a lábaidat maradéktalanul kényeztető kényelmet. Mert azért a komfort fontossága megkérdőjelezhetetlen!

Mondd, te mit választanál?

A vonzó lehetőségeket egy helyen, itt találod. A kérdés már csak annyi, hogy neked mi az, ami igazán tetszik? Ami tényleg te vagy? Amiben azt érzed, hogy a világot is szívesen bebarangolnád, természetesen gyalogszerrel? Mert azért az nem vitás, hogy túl a szemeket kényeztető, elismerő tekinteteket vonzó látványon a maximális, hiánytalan kényelemérzet biztosítása is elsőbbséget élvez. Főleg, ha nemcsak pár métert szeretnél megtenni a választottadban. Ha pedig sportcipőt keresel, specifikusan edzési feladatokhoz, akkor pláne nem szenvedhet csorbát a komfortosság! Egy a lényeg! A neked maximumot jelentő szintnél soha nem jó ötlet kevesebbel beérned!

Ami a modelleket illeti, nagy kedvenc a New Balance 1500, a New Balance 237, a New Balance 327, a New Balance 574, a New Balance 997 és a New Balance XC-72 is. A színekből kifejezetten trendi jelenleg a barna, a bézs, a fehér, a fekete, a kék, a lila, a piros és a szürke.

Tanácstalan vagy a döntésedben?

Nem csoda, hiszen a Footshop nem szűkölködik a kiváló ajánlatokban! De semmi gond! Van időd, a tér pedig adott. Az oldalt könnyedén és egyszerűen bejárhatod, így aztán garantáltan ráakadhatsz arra a lábbelire, ami minden egyes paraméterével hozzád szól, téged csábít. Szóval indulhat a felfedezés?!

A fotó forrása: Footshop.hu

Megosztás