Kategóriák: HírekProgramok

Kutyafuttában Mogyorósbányán

Mogyorósbánya Község Önkormányzata és a Canis Lupus Egyesület szervezésében második alkalommal rendezik meg a Kutyafuttában Mogyorósbányán elnevezésű akadálypályás terepfutó versenyt június 18-án, szombaton.

2021-ben a Canis Lupus kutyaiskola úgy döntött, hogy szeretne egy saját versenyt szervezni. Az ötletet a Hard Dog Race verseny adta, viszont egy olyan versenyt akartak megalkotni, ahol a fiatalok és az idősebbek is könnyedén részt tudnak venni. Mogyorósbánya Önkormányzata helyszínt biztosított számukra, majd el is kezdődött a szervezés. Tavaly a legfiatalabb versenyző ovis, a legidősebb pedig nyugdíjas volt. Sokan indultak kutyával, illetve anélkül, így minden kategóriában tudtak győzteseket hirdetni.

A nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezik a Kutyafuttában Mogyorósbánya versenyt, pár változtatással. Most két pályával várják a versenyzőket, egy könnyebb (1,1 km-es) és egy nehezebb (6,6 km-es) útvonalon. Több akadályt is megtartottak tavalyról, de sok új kihívás is várja majd a versenyzőket. Idén nevezési díja van a versenynek: diákoknak 1.500 Ft, felnőtteknek 3.000 Ft.

Az eseményen részt lehet venni kutyával vagy kutya nélkül is. Kutyák hámban vehetnek részt a versenyen, 10 év alatti gyermek pedig csak szülői felügyelet mellett indulhat.

Versenyszabályzat>>

Nevezés>>