Kategóriák: HírekPiliscsévSport

Kiválóan szerepeltek az országos bajnokságon a piliscsévi táncosok

A Magyar Látványtánc Sportszövetség országos bajnokságán a gyermek pop formációban második helyezést ért el a Pilisi Kolibri Sport-Tánc Egyesület csapata.

„15 helyett 13 szív dobbant tegnap a színpadon. Két táncosunk otthon betegen várta a formációs versenyünk eredményét, hiszen tudjuk, hogy az egészség mindenekelőtt való. Hiányoztatok!” – számolt be május 16-án az egyesület a közösségi oldalán.

Kiemelték, hogy nagyon hosszú út, rengeteg munka van mögöttük, amely végül meghozta a gyümölcsét. A Magyar Látványtánc Sportszövetség országos bajnokságán gyermek pop formációban 2.helyezést ért el Anonym csapatuk Átváltozás című koreográfiájával!

„Méltó ellenfélre leltünk, akikhez lassú, de biztos léptekkel közelítünk! Ne feledkezzünk meg, hogy egy különdíjjal is gazdagodott a csoport! Teljes létszámmal folytatódik a felkészülés és egy 100%os táncolással fogunk visszatérni az EB-re! Köszönjük táncosainknak a lelkiismeretes munkájukat és a szülőknek az önzetlen támogatást!” – jegyezték meg.

Fodor Nóri aranyéremmel távozott a szóló gyermek Street mix kategóriában! A Trió felállásuk (Cholnoky Zita, Nagy Léna és Salik Zora) Egyéniségek című előadásával szintén a dobogó legfelső fokára állhatott.

Fotók, forrás: Pilisi Kolibri STE Facebook oldala