Kategóriák: DorogHírekProgramok

Elindult a regisztráció a KutyaJÓ Gyereknapra

Május 28-án, szombaton a dorogi Otthon téren a város legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére invitálják az érdeklődőket, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra. Aki kutyájával szeretne részt venni a rendezvényen, annak érdemes minél előbb regisztrálnia, hiszen maximum 150 négylábút tudnak fogadni!

ÁllatiJÓ bemutatóval, kutyasimogatással, kutyaovival, kutyakozmetikai és állatorvosi tanácsadással, profi trainerekkel, valamint számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő eseménnyel várják az érdeklődőket. Mindenki saját kedvencét – a regisztrációt követően – hozhatja magával. Kis-közép-nagy méretű kutyákat egyaránt várnak, különböző pályákkal, játékokkal. Regisztrálni IDE KATTINTVA lehet!

Járőrkutyákkal is találkozhattok!

Vég Dániel főtörzsőrmester, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságán dolgozik járőrkutyával, 2017 óta pedig aktívan részt vesz a szolgálati kutyák őrző-védő képzésében. A rendezvényre kilátogatók találkozhatnak vele is, illetve Zafírral, a 7 éves németjuhász járőrkutyával, Mokkával, az 5 éves robbanóanyag-kereső kutyával, illetve Nascarral, a 10 hónapos belga juhászkutyával, az utánpótlás korú jövő reménységével. A szakemberek őrző-védő bemutatókkal, robbanóanyag és fegyverkereséssel is készülnek.

Legyen egészséges a Ti kutyátok is!

A térségben egyedülálló szolgáltatásokkal foglalkozik Csótya Klára az ebrehab-shop.hu megálmodója, a Magyaroszági Basset Hound Fajtamentés Alapítvány Kuratóriumi tagja. Ő a következő tanácsadásokkal várja a kutyásokat: kutya-fizioterápia, kutyatáplálkozás, kutya életmód, kutyaelsősegély, viselkedésterápia (Verhas Adrienn).

Ne csak egészséges, hanem esztétikus is legyen a kedvenced!

Buzás Szandra kutyakozmetikussal is találkozhattok az Otthon téren. Ő 2016-ban nyitotta meg a Marcipán Kutyakozmetikát Dorog szívében. A gyereknapon egy kedves kutyakozmetikus kolléganőjével (biewer yorkshire terrier tenyésztő) fogja nektek bemutatni, hogyan lehet jól karbantartani a hosszúszőrű fajta kutyákat. Megismerkedhettek a kozmetikai eszközökkel és a szakszerű használatukkal. A rendezvényen kutyaápolás, fésülés témakörben is lesz tanácsadás.

További részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is friss információkért látogassatok el a program Facebook oldalára!