Kategóriák: EsztergomHírekSport

Tollaslabda Kupát rendeztek Esztergomban

A Szent György Esztergomi Szabadidős Egyesület szervezésében tartották meg a 2022-es Tollaslabda Esztergom Kupát április 23-án. A sporteseményen esztergomi, budapesti, zsámbéki, romhányi és bodajki diákok mérték össze tudásukat.

A 8-13 éves korosztálynak megrendezett versenyen 36 sportoló küzdött az értékes díjakért. Az első helyezettek egynapos balatoni vitorlázást nyertek, az ezüstérmesek minőségi tollasütővel lettek gazdagabbak, míg a dobogó harmadik fokára feljutók 2.500 Ft értékű vásárlási kupont vihettek haza az érem és a dicsőség mellé.

Dobogós helyezések:

  • korcsoport – fiúk: 1. Lesták Alex, 2. Kovács Ottó, 3. Schafer Vilmos
  • korcsoport – lányok: 1. Ujházi Zsófia, 2. Horváth Tamara, 3. Kovácsi Hédi (Esztergom)
  • korcsoport – fiúk: 1. Csizmadia Vince, 2. Homoki Zétény, 3. Rottek Dávid
  • korcsoport – lányok: 1. Ottucsák Luca, 2. Vig Fruzsina, 3. Ocskó Laura (Esztergom)
  • korcsoport – fiúk: 1. Váraczki Bence, 2. Horváth Patrik, 3. Telkes Frigyes
  • korcsoport – lányok: 1. Csák Laura, 2. Balogh Dóra (Esztergom)

Az Esztergom Kupát a fiúk között a Bodajk csapata nyerte. Második a zsámbéki Zichy Miklós iskola, harmadik pedig a budapesti Fodros iskola csapata lett.

Az Esztergom Kupát a lányok között a zsámbéki Zichy Miklós iskola csapata nyerte. Második pedig az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet iskola csapata lett.

A csapatverseny győztesei egynapos élményfürdőzést nyertek Esztergomban, míg a második helyen végzett csapatok 4000 Ft értékű utalványt kaptak, melyet az esztergomi Szamos Cukrászdában használhatnak fel.