Kategóriák: Hírek

Keddenként olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok a Tesco-ban

Április 19-től minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tesco-ban a vásárlásuk végösszegéből. Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez – írja a Tesco a sajtóközleményében.

Minden héten kedvezményes keddek várják a nyugdíjasokat a Tesco áruházakban 2022. április 19-től kezdődően. A vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat és felmutatják a nyugdíjas igazolványukat. Az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9.999 forint (maximum 199.980 Ft értékű vásárlás esetén).

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a Tescóban ezeken a napokon többet ér vásárlóink nyugdíja. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

Megosztás