Kategóriák: CsolnokHírek

Újabb járdaszakasz újulhat meg Csolnokon

Csolnok Község Önkormányzata ismét eredményesen pályázott a Magyar Falu Programban. Most a Dági utcai járdaszakasz újulhat meg.

Az MFP-BJA/2022 kódszámú, önkormányzati járdaépítés/felújítás támogatására kiírt pályázaton 9.999.853 Ft vissza nem térítendő forrásban részesült a csolnoki önkormányzat, melynek keretében a Dági utcai járdaszakaszt – 28-astól a 64-es házszámig – újíthatják fel mintegy 400 méter hosszan.

„Négy évvel ezelőtt a Dági utcai járdaszakasz első részét önerőből már sikerült felújítanunk, örvendetes, hogy most be tudjuk fejezni a megkezdett munkát. A pályázati összeget önerővel kell kiegészíteni. Bízunk benne, hogy a támogatásból megvalósult felújítás a helyi lakosság megelégedését szolgálja.” – mondta Kolonics Péterné, Csolnok polgármestere. Majd kitért arra is, hogy a Magyar Falu Program keretében az utóbbi időszakban számtalan beruházás valósulhatott meg. Többek között felújították a Gete utcai óvodát, munkagépet szereztek be, az Annavölgyi telkek kialakítását is támogatták, de megújult a temetőkerítés is, mindemellett a Kossuth utcai járda felújítása is megkezdődik hamarosan.

Borítókép: illusztráció
Második kép: Google