A pénzt elvették, a pénztárcát visszatették

Elfogták azt a két férfit, akik egy nyergesújfalui garázssornál egy autóból pénztárcát loptak. A tettesek hazamentek, a tárcából kivették a pénzt, majd visszatértek és visszatették az autóba az üres pénztárcát.

Pénzt akart szerezni két fiatal Nyergesújfaluban, ezért mentek el az egyik garázssorra 2022. március 24-én. Az egyik garázs mellett egy férfi dolgozott, az autója nem messze állt tőle. A gépkocsiban, amit nem zárt le, benne volt a pénztárcája. A 28 éves B. István és 17 éves társa kihasználta az alkalmat. Elvették az autóból a tárcát, majd elmentek egyikük otthonába, ahol kivették a benne lévő pénzt. A bukszával együtt ezután visszamentek a garázshoz, és észrevétlenül visszatették azt az autóba. A sértett csak azután fedezte fel a lopást, hogy az elkövetők elmentek.

A bejelentést követően az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították, és még aznap elfogták az elkövetőket, akiket lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a lopott pénzt is megtalálták, amelyet visszaadtak a tulajdonosnak.

Forrás: police.hu