Cipőfűzővel vontatta az egyik robogós a másikat

Az esztergomi és a dorogi rendőrök 146 főt igazoltattak, ezen kívül lopott motorkerékpárt találtak, ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek és körözött személyeket is fogtak.

A rendőrök az Esztergomi és a Dorogi Rendőrkapitányságok illetékességi területein tartottak szórakozóhely ellenőrzést március 5-én 18 órától másnap 4 óráig. A szórakozóhelyeken 2 körözött személyt fogtak el, továbbá 1 fő járművezetőnél a jármű átvizsgálása során kábítószergyanús fehér port találtak. A kábítószerteszt a sofőrnél amphetaminra pozitív eredményt mutatott, majd az őt vizsgáló orvos befolyásoltnak minősítette, így bódult járművezetés miatt is felelnie kell.

Továbbá 2 főt fogtak el, akik 1-1 robogón közlekedtek Esztergomban olyan módon, hogy az egyik robogós egy cipőfűző segítségével vontatta a másikat. Mind a két járművezető ittas állapotban volt, a vontató járművezető eltiltás hatálya alatt állt, a vontatott jármű vezetője vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A vontató járművezetővel kapcsolatban az is megállapítást nyert, hogy az általa vezetett robogó lopott volt.  

Fotó, forrás: police.hu

Megosztás