Kategóriák: DorogHírek

Második alkalommal segített a kutató-mentő szolgálat

A Federalmed Mentőszolgálat és Horizont Kutató-Mentő Szolgálat immáron második alkalommal segített a határon, a kialakult háborús helyzet végett.

Első alkalommal a záhonyi határátkelőnél jártak, ahova tartós élelmiszer és ruhaadományok kerültek, ezzel segítve az ideérkezők ellátását. A második alkalommal a tiszabecsi határátkelőhöz mentek, ahol a csoportban szakdolgozók, tanulók is jelen voltak, még a hajnali indulás ellenére is.

Tagjaik több helyszínen tevékenykedtek, segítettek, illetve a rájuk osztott feladatokat örömmel megoldották. A Baptista Szeretetszolgálat önkénteseivel, a rendőrség és honvédség állományának tagjaival, és nem utolsó sorban a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat tagjaival működtek együtt.

A szervezet felhívásának köszönhetően egész héten várták az adományokat a dorogi egészségközpontba. Meglepetésükre hatalmas összefogás alakult ki Dorog város térségében.

Az összegyűlt adományokat az MP Logistic Szállítmányozási és Szolgáltató Bt. szállította ingyenesen Tiszabecsre, amelyet ezúton is köszönnek. De köszönetet szeretnének mondani dr. Rovács Melinda gyermekorvosnak, aki a kezdeményezést a legelső perctől szívén viselte, valamint Ardelean Rajmundnak, Néveri Péter Edvárdné Valinak, de persze az alapítványi tagoknak is, akik megmozgattak mindent a krízishelyzet minél nagyobb fokú sikeressége érdekében!

Az adományokat a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat tagjai juttatják el a tiszabecsi misszióhoz, a beregszászi külhoni missziók területére!

Megosztás