Kategóriák: EsztergomHírek

Drexpa néven nyílt új szórakozóhely Esztergomban

Drexpa Music Pub néven kelt újra életre az egykori Pufi bácsi kocsmája Esztergomban.

A vendéglátóhely neve Drexler József és Pajer Norbert üzemeltetők nevéből ered. A szórakozóhely életre keltésével a céljuk az, hogy a hozzájuk hasonló fiatal korosztály közösségi programok, játékok mellett tölthesse el a szabadidejét. Ennek érdekében egy játéktermet rendeztek be, ahol a biliárd mellett, csocsó, soft darts, boksz gép és egy – a már sokak számára elfeledett – flipper gép kapott helyet.

A vendéglátó üzletbe érve egy elegánsan kialakított bárpult fogadja a vendégeket, a következő helyiségben pedig az asztalok mellett egy zenegép, illetve egy kvízgép kapott helyett. A kvízgépen a játékosok minden helyes válaszuk után tárgynyereményben részesülnek, illetve, ha a felírást választják, akkor bizonyos szint elérése után kupont kapnak, melyet helyben lefogyaszthatnak.

Az ügyességi, erősségi és ész játékok mellett programokat is szerveznek. Március 12-én, szombaton például hivatalos X-Faktor válogatót tartanak a helyen, ahova várják a térségben élő tehetségeket. Az esztergomi vasútállomás mellett található (Schweidel József utca 2-4.) hétfőtől csütörtökig 7-től 22 óráig, pénteken és szombaton 7-től éjfélig, valamint vasárnap 8-tól 20-ig nyitva tartó helyen a közeljövőben zenés-táncos esteket is szerveznek majd.

Az aktuális programokkal és akciókkal kapcsolatban keressék fel a Drexpa Music Pub Facebook oldalát!

Megosztás