Ittasan lopott el egy autót Esztergomban

Az esztergomi rendőrök engedély nélküli vezetés, valamint jármű önkényes elvétele miatt indítottak eljárást egy 23 éves férfi ellen.

A rendőrségre 2022. február 27-én hajnalban érkezett a bejelentés, miszerint Esztergomban, a Simor János utcában egy betört ablakú járműben fekszik egy személy. A helyszínre érkező járőrök azt látták, hogy az autó elindul, majd a közeli parkolóban megáll és egy férfi gyors léptekkel menekülni próbál. Azonnal utána eredtek és igazoltatták. Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy nincs vezetői engedélye és a jármű nem az övé, azt a tulajdonos engedélye nélkül vitte el. Az egyenruhások vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.

A 23 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása végett szabálysértési őrizetbe vették. A nyomozók gyanúsítottként is kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Fotó, forrás: police.hu

Megosztás