Kategóriák: Hírek

Külföldi vonatjegyeket lehet nyerni a MÁV applikációval

Már több mint egymillióan regisztráltak a MÁV online jegyértékesítési rendszereibe. Most nem csak a zöldebb utat választhatjuk ezzel, hanem részt vehetünk egy nyereményjátékban, ahol többek között külföldi vonatjegyeket sorsolnak ki.

2021-ben az utasok majdnem egyharmada váltotta meg jegyét az új ELVIRA felületén, vagy a vasúti és Volánbusz termékeket is tartalmazó MÁV applikáción keresztül, vagyis az érintésmentes vásárlás térnyerése jól kimutatható a MÁV-Volán-csoportnál is. A 2019-es egyharmadhoz képest 2021-ben pedig már az online értékesítés kétharmada az applikáción keresztül történt, és csaknem minden ötödik belföldi vonatozó itt megváltott jeggyel utazott. 2021-ben 15 milliónál is több terméket vásároltak az alkalmazáson keresztül utasaik, több mint 8 milliárd forint értékben. A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, valamint több mint 58 ezer bérletet is vásároltak.

A vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó MÁV app és az  ELVIRA 2020 decembere óta átjárhatók, megtörtént a korábbi, esetenként duplikált felhasználói fiókok összevonása, egyetlen regisztráció mindkét felülethez alkalmas. Ezen közös regisztrációk száma érkezett most a jelentős, 1 milliós mérföldkőhöz. Ez a szám nem csak az utasok bizalmát támasztja alá, hanem azt is, hogy a MÁV-Volán-csoport online jegyértékesítő (JÉ) rendszere megkerülhetetlenné vált a hazai közösségi közlekedés terén. A vasúttársaság február 15-én nyereményjátékot indított, bárki részt vehet rajta, aki JÉ tag vagy a JÉ közösség tagjává válik a játék időtartama alatt, március 20-ig. Minden JÉ és leendő JÉ tagot várnak a https://www.zoldkozossegikozlekedes.hu/egymillio oldalon!

A nyereményjáték résztvevői az alábbi értékes nyeremények valamelyikét nyerhetik meg:

  • 3 db START KLUB VIP KÁRTYA;
  • 1 db 2 személyes 1. osztályú Bécsbe szóló vonatjegy oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 személyes 1. osztályú Pozsonyba szóló vonatjegy oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 fő részére 2 személyes hálókocsiba szóló vonatjegy Münchenbe oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • 1 db 2 fő részére 2 személyes hálókocsiba szóló vonatjegy Berlinbe oda-vissza Utasellátó kuponnal;
  • élményutazás KISS vezetőállásban a Dunakanyarba (Budapest-Szob) 1 fő részére (oda-vissza).

Fotó, forás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Megosztás