Kategóriák: Hírek

Egyre többen válasszák a mobilgarázst Magyarországon is

Magyarországon is egyre népszerűbbek a mobilgarázsok, hiszen az épített garázsoknál jóval olcsóbbak és bármikor áthelyezhetők.

Milyen előnyei vannak a mobilgarázsnak?

A mobil szerkezetű építmény kedvezőbb áron kapható, valamint az összeszerelése is sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a klasszikus téglaépítésű garázsoknak. A lemezgarázsok előregyártott panelekből épülnek fel, melyek személyre szabhatók és szinte nincsenek korlátai annak, hogy milyen méretben és formában készüljenek el. A helyszínre szállítva pedig akár órák alatt összeszerelhető az építmény. A mobilgarázsok – az anyagának köszönhetően – hosszú ideig bírják a legmostohább időjárási körülményeket is, legyen szó tűző napsütésről, esőről vagy fagyról. A karbantartása is egyszerű, hiszen, ha megfelelő módon van lekezelve, akkor egy kis odafigyeléssel folyamatosan jó állapotban tartható. Fontos kiemelni, hogy a lemezgarázsok természetes anyagból készülnek, így teljes mértékben újrahasznosíthatók. Költözés esetén is jól jöhet a mobilgarázs, mert az új telkünkre is elszállíthatjuk, vagy akár éppen csak az udvarunkon átrakhatjuk, hiszen a mobilgarázs probléma nélkül lebontható és ismét felépíthető egy másik helyen.

Milyen garázsokat kínál a Profi-Stahl?

Nyolc négyzetméterestől egészen a hatvan négyzetméteresig válaszhatunk a különböző kivitelű – hátrafelé, illetve oldalra lejtő tetővel, nyeregtetővel, oldalra, vagy felfelé nyíló ajtóval ellátott – könnyű szerkezetes garázsok közül. Sőt, ha két autónk van, akkor dupla mobilgarázst is rendelhetünk. A mobilgarázsok az említett kivitelek mellett válaszhatok kiegészítő elemekkel, mint például gyalogos ajtóval, vagy éppen különböző méretű ablakokkal. Az meg már pedig csak hab a tortán, hogy a legkiválóbb minőségű horgonyzott lemezből készült garázsok kinézetét, színét és felszereltségét kedvünk szerint egyedileg módosíthatjuk. A megrendeléstől számítva pedig 2-4 héten belül használatba is vehetjük az új garázsunkat.

A mobilgarázsok nem csak autó tárolására alkalmasak, hanem kisebb jármű, például motorbicikli, egyéb nagyobb kerti szerszámok, biciklik, kerti bútorok, fűnyíró tárolására is, sőt a kutyabarátoknak is kiváló lehetőséget biztosítanak, hiszen a honlapon három féle kutyakennel közül választhatnak.

Megosztás