Utcán bántalmazta élettársát

Pénzbüntetést szabhatnak ki azzal a férfivel szemben, aki miután találkozott élettársával az esztergomi buszvégállomáson, haladásuk során több alkalommal a nő fejét megütötte, valamint lábon rúgta.

A vádirat szerint a férfi 2021. április 28-án 23 óra 20 perc körüli időben az esztergomi buszvégállomásra kiment az élettársa elé. A férfi érkezését már előre jelezte a nőnek. Amikor találkoztak, a férfi nyomban számon kérte, szidalmazta a nőt annak távolléte miatt. Az elkövető elkérte a nő telefonját, hogy ellenőrizze a közösségi alkalmazáson folytatott kommunikációját, miközben a járdán gyalogoltak. Haladásuk során a férfi több alkalommal, kis erővel, tenyérrel megütötte a nő fejét és őt lábon rúgta, amitől a nő elesett. A férfi felsegítette a nőt, a karjánál fogva tartotta, aki viszont igyekezett eltávolodni a közeléből. Ezután a férfi ismét megütötte úgy, hogy attól a nő ismét a földre esett.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának járőrei észlelték a férfi cselekményét, őt nyomban elfogták.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben pénzbüntetést szabjon ki.

A biztonsági kamera felvétele ide kattintva tekinthető meg!

Fotó, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség