Kategóriák: EsztergomHírekProgramok

Esztergomi zenekar a Magyarock Hírességek Csarnokában

Az esztergomi ComeOn RB zenekar „hidd el testvér, néha még én is álmodom” című frissen megjelent nagylemezének nyilvános lemezbemutató koncertje 2022. január 29-én, szombaton 19 órakor lesz Budapesten a Rockmúzeumban (Budapest, Kárpát u. 23, 1133).

A koncert végén a Magyarock Hírességek Csarnokában kerül elhelyezésre a gitáros, Tóth József Citrom Ibanez Artist gitárja. A gitáros ezen a hangszeren játszotta fel 1990-ben a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, Megátkozott ember címmel Radics Béla szerzői lemezét.

Komárom-Esztergom megyéből Citrom lesz az első zenész, akinek a hangszere kiállításra kerül a Magyarock Hírességek Csarnokában, ahol állandó kiállítás keretében országos hírű zenészek hangszerei tekinthetőek meg. Itt látható Szörényi Levente első és – ma is használatos – utolsó gitárja, Som Lajos (Taurus, Piramis) Rickenbacker basszusgitárja és Bencsik Sándor (P. Mobil, P. Box) Ibanez Artist szólógitárja.

A koncert előtt a Radics Béla Emléktársaság tisztújító közgyűlése lesz. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Megosztás