Kategóriák: Hírek

A DISCOVERY Channel mai tv-műsora

A Discovery Channel ismeretterjesztő tévécsatornája a világ 170 országában több mint 431 millió háztartásba jut el. A csatorna főleg tudománynépszerűsítő, műszaki, történelmi és földrajzi témájú műsorokat sugároz.

2006-ban a Discovery Channelt hét Emmy-díjra jelölték. A csatorna hangja 2006-tól 2020-ig Endrédi Máté (2006-tól 2009-ig Varga Rókussal osztva) volt, jelenlegi csatornahangja ismét – immár egyedül – Varga Rókus. Nézze meg a Discovery programkínálatát a musor.tv-n!

Mi lesz a mai műsor a Discovery-n?

Nézze meg csupán pár kattintással a Discovery Channel mai műsorát! Válassza ki pillanatok alatt az Ön érdeklődési köréhez leginkább illő műsort a Discovery színes kínálatából a musor.tv-n!

Februári premierek a Discovery-n

Autós mítoszok

Vadonatúj sorozat – február 25. 21:00

Az Autós mítoszok csapata megvizsgál minden autókkal kapcsolatos kérdést, legyen szó popkultúráról, videókról vagy városi legendákról. Az öreg motoros Tory Belleci, Faye Hadley szerelő és Bishi Ezerioha mérnök/hivatásos versenyautó pilóta összeállnak, hogy utánajárjanak az autóipari mítoszok mögött rejlő igazságnak.

Piszkos munkák

Új évad – február 16. 22:00

A partvidéktől a sivatagon át a tengerig Mike Row ismét munkába áll, hogy felkeresse azon vállalkozó férfiakat és nőket, akik lehetővé teszik a civilizált életet a társadalom számára.

Kalandorok hónapja

Premierek: A mélység titkai (második évad), Veszélyes vállalkozás, Elsőként a világ tetején, A

vadon mélyén 2021-ben (második évad)

Ismétlések: Expedíció az óceán mélyére, Jeremy Wade – sötét vizeken

Bármilyen tv műsor köti is le az Ön figyelmét, műsorújságunkban biztosan megtalálja! A főbb tv csatornákat nézi? A film és sorozat csatornák állnak Önhöz közelebb? A gyermek és ifjúsági tv-ket választja csemetéinek, netán az ismeretterjesztő műsorokban merül el? Sport tv-k, zenei tv-k, hír tv-k, helyi tv-k, idegennyelvű tv-k, 4K tv-k, rádiók és streaming szolgáltatások. Tehát, minden egy helyen!

Nem tudja, hogy mit nézzen a tévében? Csak szörfözik a rengeteg csatornán, de nem köti le semmi? Megoldás a műsorújság, ami rendet tesz a rengeteg program között. Mi a mai tv műsor? Nálunk két kattintás után kiderül!

Ezért fontos a jó műsorújság

Hol van már megint a műsorújság? Egy átlagos háztartásban gyakran elhangzó kérdés a mai napig, de egyre kevesebbszer teszik fel egymásnak az emberek. Méghozzá azért, mert remek online felületek működnek, ahol könnyen, átláthatóan lehet keresni a különböző programok között. Egy perc alatt kideríthető, hogy mi a mai tv műsor, nem kell lapozgatni a papíralapú kiadványokat. Persze akinek átláthatóbb a nyomtatott magazin, annak még mindig ott a kiemelőfilc vagy a toll, de aki nem ér rá erre, annak van egy egyszerűbb megoldás. A musor.tv-n több mint 170 csatorna választéka érhető el, részletes ismertetőkkel, ajánlásokkal, remek keresési lehetőséggel.

Műsorajánlók

Ha bizonytalan abban, hogy mit szeretne nézni, válogasson bátran a legjobb műsorok ajánlói között. Részletes leírások, kedvcsinálók. Ha lemaradt kedvenc műsoráról, belepillanthat a tartalmába is.

Segíthet a választásában, ha megnézi, hogy mások hogyan értékelték az adott műsort. Emellett az Ön véleményére is számítunk, így Ön is szavazhat! Melyek a legjobbra értékelt filmek és sorozatok? Melyek a legrosszabbra értékelt, csalódást okozó filmek és sorozatok? A Top 5 menüpontunk alatt átnézheti a nézői értékeléseket. Válogasson saját ízlése szerint, rendszerezzen és szűrjön, ahogyan a kedve tartja! Az aktuálisan futó filmek és az aznapi műsorkínálatban biztosan talál az ínyére való adást!

Megosztás