Kategóriák: DorogHírek

Okostáblákra gyűjt adományokat egy dorogi alapítvány

Interaktív okostáblák vásárlására gyűjt pénzadományokat a dorogi Eötvös Alapítvány a Gyermekekért nevű szervezet.

„Neked csak egy pici, de nekünk óriási” szlogennel kampányt indított az Eötvös Alapítvány a még eredményesebb nyelvtanulás érdekében. Magánszemélyek és cégek segítségét is várják.

Az adománygyűjtő kampányt a nyelvtanulás ihlette, ami a dorogi Eötvös iskolában nagyon fontos szerepet tölt be. Egy nyelvóra sikere alapvetően függ az óra alatti tanulói interakciók számától. A Dorogi Eötvös József Magyar-Angol Kéttanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusai ezt az alapelvet figyelembe véve tanítják az idegen nyelveket diákjaik részére csoportbontásban. Természetes, hogy az osztályokat kisebb csoportokra bontva a gyerekeknek több lehetőségük nyílik a célnyelven megszólalni, párbeszédeket folytatni, illetve a játékos stratégiáknak köszönhetően jól érezni magukat a tanulás közben.

Ezen felhívás célja, hogy a kiscsoportos nyelvi órák helyszíneit, azaz a kis nyelvi osztálytermeket olyan modern, interaktív okostáblákkal tudják felszerelni, melyek maximálisan támogatják az iskola eredményességét a nyelvoktatás terén.

Az alapítvány vezetősége arra kér mindenkit, hogy lehetősége szerint, illetve lehetőségeihez mérten pénzadománnyal támogassák a kezdeményezést. Minden segítség számít, hiszen „neked csak egy pici, de nekünk óriási”!

Eötvös Alapítvány a Gyermekekért
Számlaszám: 11740023-20031062