Ajándékutalványt adott a Magyar Autóklub a rendőröknek

Komárom-Esztergom megyében hat közlekedésrendészeti rendőrt jutalmazott a Magyar Autóklub, két esztergomi rendőr is ajándékutalványt kapott.

A Magyar Autóklub Közép-dunántúli Régiójának elnöke, Dr. Farkas Károly elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonsága terén végzett tevékenységéért. Köszönete jeleként 2021. december 21-én délelőtt az M1-es autópálya mellett lévő kisigmándi objektumnál ajándékutalvánnyal lepte meg Kiss Boglárka rendőr hadnagyot és Süveg Péter rendőr főtörzsőrmestert a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály egyenruhásait, valamint az Autópálya Alosztály és Forgalomellenőrző Alosztály munkatársait Kalincsák Róbert főtörzsőrmestert és Polgár László zászlóst. Az Esztergomi Rendőrkapitányágtól Bata Erik hadnagyot és Hegyes Gábor főtörzsőrmestert.

A régió elnöke, valamint Milus Gábor rendőr ezredes a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, és a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke közösen balesetmentes Új Évet kívánt valamennyi közlekedőnek.

Fotó, forrás: police.hu