Kategóriák: HírekProgramokTát

Adventi Családi Nap Táton

November 28-án Adventi Családi Napot szerveznek a Táti Kultúrházban. Az intézménybe betérőket fényfestés, halk zeneszó, a mézeskalács illata fogadja.

10 és 18 óra között a gyerekek kipróbálhatják kézügyességüket a Játszókuckóban, ahol adventi díszeket készíthetnek.  A társasjáték bemutató keretében az esztergomi Játékkunyhó hozza el készségfejlesztő társasjátékait. (A társasjátékok megrendelhetők!)

Idén a legkisebbeket is egy újdonsággal várják a matatófalas bébijátszóval. Szabadtéren pedig Csillagszóró Játszóparkkal készülnek.

A konyhában 10-14 óráig mézeskalács díszítés lesz, 14-től 18 óráig pedig a még mindig sláger Gyurmarci foglalkozását tartja Haraszti Andor csokoládémester. Mindemellett szintén 14-től 18 óráig a gyertyaöntés mesterségét is kipróbálhatják a gyerekek.

10.30-tól a legkisebbeket a Kerekítő – Mondókás móka foglalkozás várja Renner Andreával. 16 órától pedig a nagyteremben a KALIMPA ZENEKAR “Gyertyaég” koncertje lesz hallható.

A rendezvény ideje alatt az emeleti kiállítóteremben megtekinthető a Táti Szerdai Festők “Angyalok vigyáznak ránk” című kiállítása.

A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható. A programváltozás jogát fenntartják!

Facebook esemény>>

Megosztás