Kocsmai balhéba keveredett, más autójával hajtott el

Egy parkoló autót vitt el engedély nélkül egy férfi Tokodaltáróról. Sietősen akart távozni egy kocsmából, így pont kapóra jött neki a tehergépkocsi, amiben a slusszkulcs is benne volt.

Egy tokodaltárói kocsmában került szóváltásba több vendéggel Sz. Gergely 2021. november 14-én éjszaka. A 39 éves férfi futva indult haza az italozóból, mielőtt a konfliktus tettlegességig fajult volna. Ekkor vett észre egy, az út mellett parkoló teherautót. Mivel az ajtaját nyitva találta, beszállt, a benne lévő kulccsal elindította, és elhajtott vele. Nem jutott azonban messzire, néhány utcával arrébb ugyanis defektet kapott. Kiszállt a járműből, gyalog folytatja az útját, a teherautót pedig az út szélén hagyta. A jelenetnek több, a kocsmában tartózkodó vendég is szemtanúja volt, akik szóltak a jármű tulajdonosának, ő pedig bejelentést tett a rendőrségen.

A dorogi rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit két nappal később jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Sz. Gergely beismerő vallomást tett.

Fotó, forrás: police.hu