Kategóriák: Hírek

Illik virágot adni az első randin?

Az elő találkozás alkalmával minden férfi szeretne jó benyomást kelteni magáról a hölgyben, de bizonytalan abban, hogy vigyen virágot az első randira, vagy sem, ha igen akkor elég egy szál, vagy esetleg egy 100 szálas óriási virágcsokorral illik beállítani? Igen, illik virágot vinni az első találkozásra, de nem mind egy, hogy honnan szerezzük be a csokrot, mert nem mindenhol lehet friss virágot vásárolni!

Az emberek manapság már egyre kevésbé vásárolnak a boltokban, az utóbbi években egyre erősödik az internetes vásárlás iránti bizalom, ezért nem csoda, hogy az emberek egyre többször veszik igénybe a virágküldés szolgáltatást, ami nem csak akkor vehető igénybe, ha valakinek virágot küldenénk, hanem a megrendelő veszi át a virágcsokrot és majd Ő adja át a megajándékozandó személynek.

Az ilyen virágküldő szolgálatok weblapján megtalálhatóak a legegyszerűbb pár szálas virágcsokroktól kezdve a gigantikus virágcsokrokig minden, de nézzük, hogy az első találkozáskor még is mit érdemes választani.

Az első randevú fontosságát nem lehet lebecsülni, ezen fog múlni az, hogy lesz-e következő találkozás vagy sem. Egy biztos, hogy sok nő számára megbocsájthatatlan az, ha egy férfi üres kézzel érkezik az első randevúra! Nem kötelező fényűző virágcsokrot adni, a következőket tartsuk szemelőt:

  • a virágcsokor legyen szerény és visszafogott
  • csak friss virágot tartalmazhat, ami nem csak 1 napig tündököl
  • ne legyen nagyon erős illata
  • kényelmesen lehessen „szállítani” séta közben ne legyen teher

Milyen virágot válasszak a virágküldő weblapról?

Egy óriási virágcsokor nem biztos, hogy megfelelő lehet az első alkalommal, ugyanis a hölgy számára kellemetlen lehet egy ekkora ajándék, egy ismeretlen embertől. A virágnak csak egy kellemes kiegészítőnek kell lennie, nem egy hivalkodó ajándéknak, ami a központban van, mert ez nem egy évforduló. A következő virágok jöhetnek szóba:

  • fehér, és rózsaszín rózsák, amik a tisztaságot, ártatlanságot és a női bájt sugallják
  • tulipánok, amik az érzések őszinteségét sugározzák
  • őszirózsák és dáliák, romantikus-napos ünnepélyes hangulatot teremtenek
  • orchideák, amik az őszinte emberi odaadást jelképezik
  • liliomok, az őszinte érzelmes érzések szimbólumai

A színekről annyit kel tudni, hogy a vörös a szerelem jelképe, ezért nem biztos, hogy az ismerkedéskor egyből a vörössel kell kezdeni, lehet szépen építkezni, hogy az első randevúra például fehér rózsát választunk, a másodikra rózsaszínt és csak a harmadikra vörös rózsát.

Hogy adjam le a virágrendelést?

Ahogy fentebb már említettem, rengeteg virágküldő szolgálat létezik, így kiválaszthatjuk a szívünkhöz és a pénztárcánkhoz is legközelebb álló virágcsokrot. A virágrendelés ma már nagyon egyszerű, mint minden webshop-ban itt is kosárba kell rakni a terméket, majd egy megrendelőlap kitöltése után bankkártyával fizethető a végösszeg, a virágküldés időpontja választható, így biztosan nem fog elkésni a randevúról és az étterembe is kérheti a kiszállítást, így nem is kell a helyszínre cipelni a virágcsokrot, már az asztalon lehet egy vázában, mire odaérnek a kedvesével.

Megosztás