Kategóriák: DorogHírekSport

Nem bírt a Budaörssel a Dorog

Szeptember 26-án, vasárnap a labdarúgó NB II 9. fordulójában a Dorog a Budaörsöt fogadta ideiglenes otthonában, Tatabányán. A két csapat mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget – írja a Nemzeti Sport.

Több szempontból is pikáns összecsapást játszottak a Grosics Stadionban: a Budaörs négy és fél évnyi tatabányai albérlet után a nyáron költözött haza, a helyét pedig éppen az a Dorog vette át, amelynél felújítják a stadiont. A helyismerettel tehát egyik csapatnak sem lehetett problémája… A vendégeknél emellett az a Gabala Krisztián volt első budaörsi bajnokiján a vezetőedző, aki éppen Dorogról indult.

Az első negyedórában a Dorognak két lehetősége is volt, de az első percben Hajdú közeli fejesét, majd Szabó lövését is védte Tóth. A folytatásban kiegyenlítetté vált a mérkőzés, egyik csapat előtt sem adódott nagy lehetőség. Az iramra és a küzdeni akarásra a második félidőben sem lehetett panasz, de a kreativitás nagyon hiányzott a játékból. A vége igazságos gól nélküli döntetlen lett, amivel a szezon eddigi alakulása alapján minden bizonnyal a budaörsiek lehetnek elégedettebbek.

LABDARÚGÓ NB II – 9. FORDULÓ
DOROGI FC–BUDAÖRS 0–0
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Barna Gábor (Kiss Balázs, Máyer Gábor)
DOROG: Tulipán – Kárász (Nyíri, 45.), Dlusztus, Izing, Papp M. – Csillag D. (Szerencsi, 59.), Lénárt – Girsik (Lőrincz, 70.), Hajdú R. (Pálinkás, 70.), Szedlár – Szabó L. (Barna, 70.). Vezetőedző: Fenyvesi László
BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Kapronczai – Sajbán M., Zsidai, Molnár Cs. (Petneházi, 90+1.) – Halmai Á. (Vankó, 80.), Halácsi (Horváth R., 53.), Winkler. Vezetőedző: Gabala Krisztián
MESTERMÉRLEG
Fenyvesi László:
– Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben voltak lehetőségeink, de azokat sajnos nem tudtuk kihasználni. Összességében igazságosnak tartom a pontosztozkodást.
Gabala Krisztián:
– Jelen helyzetünkben nagyon értékes pontot szereztünk. Ezen a mérkőzésen olyan stabilitást mutattunk, amelyre építhetünk a továbbiakban. Bár még nagyon messze a bajnokság vége, azt megígérem, hogy a jövőben játékkal is megtöltjük majd a kilencven percet.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály