Kategóriák: Hírek

A könnyed festészet módszere

Mindig is szerettünk volna belevágni a festészetbe, de túl komplexnek tűnt? Nehezen igazodtunk ki a különböző festékanyagok és vászontípusok között? Nem vonzottak a hosszú és utazással járó tanfolyamok? Csak szeretnénk kicsit kikapcsolódni és pihenni, miközben gyönyörködtet minket a készülő remekmű? Akkor a legjobb helyen járunk: a szám alapú vagy akár gyémántokkal készített festészet minden igényünket kielégítheti – cikkünkben bemutatjuk, hogyan működik!

Pihentető kikapcsolódás

A festés számok szerint remek szórakozás – nem nekünk kell kitalálni és felfesteni az alapokat, hiszen a körvonalak már rendelkezésre állnak. Ezzel biztosak lehetünk abban, hogy az arányok rendezettek, és nem fogunk egy félrecsúszott mosolyt alkotni. Másrészt, a színek kikeverése sem a mi gondunk: a megadott számokhoz megkapjuk a hozzájuk sorolt árnyalatokat – így a festés alatt sosem lesz gond az, hogy melyik árnyalatot válasszuk.

Mi a menete?

A festés számok után nagyon könnyen elvégezhető: a Te Festetted oldalán válasszuk ki azt a képet, amit szívesen megalkotnánk mi magunk. Ha már gyakorlottabbak vagyunk, választhatunk a három nehézségi fokozat közül. Akár saját fényképet is kérhetünk megrendelésre, amit szívesen elkészítenek nekünk a megadott formátumban. A megrendelt csomagban megkapjuk:

  • a megszámozott és körvonalazott vásznat;
  • a számokhoz rendelt festékeket;
  • valamint egy opcionálisan választott keretet.

Nekünk csupán néhány ecsetet és egy összekoszolható vizespoharat kell külön beszerezni, amelyek a honlapon szintén elérhetőek. Az elkészült festményt rögzíthetjük erre kialakított fixálóval is, így a színek ellenállóbbá válnak a fénnyel és egyéb külső hatásokkal szemben.

Fess gyémántokkal!

Ha nem vagyunk híve a festékeknek, mert valamilyen okból kifolyólag nem szeretnénk azzal dolgozni – legyen szó allergiáról vagy a bútorok féltéséről -, esetleg valami másfajta szórakozási lehetőséget keresünk a képek újraalkotásához, úgy a gyémántfestészet igazi kihívást adhat számunkra. Ekkor a speciális vászon ragadós, és azon a körvonalakon belül adott szimbólumot találhatunk. Ezek jelölik, hogy milyen színű műanyag gyémántot kell fölé ragasztani, ami a csomaggal együtt érkezik. Egy egyedien csillogó és izgalmas eredmény fog belőle születni!

Fotók: tefestetted.hu

Megosztás