Kategóriák: DorogHírek

Richter Egészségváros Dorogon

Első alkalommal rendezik meg Dorogon a Richter Egészségvárost 2021. szeptember 11-én, szombaton. A Richter Gedeon Nyrt. 3,5 millió forint alapadományt ajánl fel a dorogi kórház fekvőbeteg intézmény felújítására, melyet a lakosok aktív részvételükkel tovább növelhetnek.

Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézet, Vaszary Kolos Kórház Esztergom, Dorogi Telephelynek szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Szent Borbála Szakkórház és Rendelőintézet, Vaszary Kolos Kórház Esztergom, Dorogi Telephely számára, fekvőbeteg intézmény felújítására.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

Helyszín, időpont: Dorog, Otthon tér – 2021. szeptember 11. szombat 09.30-17.30

Adománypontgyűjtés menete

A részvételért és valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadás vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért adománypontok járnak. Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető, a hivatalos Richter Egészségváros Facebook-oldal által létrehozott események alatt. Így azok is hozzájárulhatnak az alapadomány gyarapításához, akik személyesen nem tudnak kilátogatni az egyes helyszínekre. Az online aktivitás pedig ugyanúgy értékes forintokat ér az egészségügyi intézetnek, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis – akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel – az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt. Az élőben közvetített videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy adománypontot, azaz 300 forintot ér az egészségügyi intézménynek. A rendezvények helyszínére érkezve minden látogató megkapja a chippel ellátott pontgyűjtő füzetét, mely segítségével a nap folyamán gyűjtheti az adománypontokat: a szűréseknél, tanácsadásoknál, előadásoknál kihelyezett termináloknál hostessek segítenek a chipek leolvasásában, az adománypontok érvényesítésében. A pontok 17 órakor kerülnek összesítésre, a Richter pontonként 300 forinttal növeli az alapadomány összegét. Az így összegyűlt adomány a nap végén, 17:30-kor a színpadon kerül átadásra az intézmény számára.

Részletek>>