Kategóriák: DorogHírek

Újra várja a vendégeket a Postakocsi Dorog szívében

Régi névvel bisztróként kelt életre a tradicionális „Postakocsi” Dorogon, a Hősök terén, ahol hangulatos beltérben, vagy az illatos hársfák árnyékában a teraszon várják a vendégeket.

„Ételeink friss, minőségi alapanyagokból készülnek. A pizzatésztát én készítem, melynek a legoptimálisabb tartalmát és formáját egy év kísérletezés után nyertem el. Pizzáinkhoz olasz alapanyagokat használunk, ezért bisztrónkra is az olasz ízvilág jellemző. Viszont vannak magyaros pizzáink és egyéb itthoni alapanyagból készült ételeink, a hazai ízek kedvelőinek. Fontos kiemelni, hogy minden ételünk frissen a konyhánkon készül, még a desszertjeink is” – mondta Székely-Keresztes Klaudia, aki a testvérével üzemelteti a vendéglátóhelyet.

A Postakocsi étlapja folyamatosan bővül, az alap kínálat mellett pedig az idénynek megfelelő finomságok is megtalálhatók rajta. Azok, akik szeretnének egy hangulatos helyre beülni és finom ételeket, italokat fogyasztani azokat a hét minden napján reggel 10 és este 10 között várják, azonban akik mégis otthon szeretnék elfogyasztani az ételüket, házhoz is kérhetik Dorogra, Esztergom-Kertvárosba és Leányvárra. „Fontos kiemelnem, hogy nem csak azoknak érdemes betérni, akik az étvágyukat szeretnék csillapítani, hiszen széles, minőségi kávékínálattal is rendelkezünk. Az alap kávékon kívül ízesített jegeskávékkal és különböző frappékkal várjuk a vendégeket, melyek kérhetők koffeinmentes változatban és növényi tejjel is. Jéghideg limonádéink vannak, mindemellett minőségi borokból és italokból is van bőven választék. De az igazi cseh sörért sem kell Prágáig menni, hiszen hidegen csapoljuk a Staroprament.” – részletezte az italválasztékot az üzlet egyik vezetője.

Székely-Keresztes Klaudiától megtudtuk azt is, hogy az üzlet átalakításánál, valamint a mindennapokban is fontos szempont volt a környezettudatosság. Ezért kiemelt figyelmet fordítanak a környezetbarát anyagok alkalmazására, az újrahasznosításra és az upcyclingre is, míg a gépek beszerzésénél a minőség és az energiafelhasználás volt a legfontosabb szempont.

A Postakocsiról további részleteket a honlapjukon és a közösségi oldalukon találnak. Ételt rendelni pedig a +36707799552-es telefonszámon lehet!

Megosztás