Kategóriák: HírekKesztölc

Pályázaton nyert eszközöket a kesztölci Erika Cukrászda

Kara József Zoltánné a környék szinte legnagyobb kínálattal rendelkező turisztikai szolgáltatója a LEADER program keretében életminőséget javító beruházásra, valamint fagylaltpult, háttérfagyasztó, sokkoló hűtő és dagasztó beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Kara Zoltán Józsefné a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében életminőséget javító beruházásra, valamint fagylaltpult, háttérfagyasztó, sokkoló hűtő és dagasztó beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A kisvállalkozás versenyképességének növelésével a térség, a Duna-Pilis-Gerecse térségének turisztikai attrakcióinak kínálata növekszik. Továbbá a lakosság és a turisták életminőségére gyakorolt hatások is optimalizálódnak. A támogatás által növekszik a szolgáltatások köre. Az igényes technológiával kialakított területen fenntartható, tudatos termékfejlesztésnek köszönhetően a térség olyan minőségi fejlesztések körvonalazódnak, melyek figyelembe veszik mind a környezeti, mind a gazdasági fenntarthatóság kritériumait és részben az eddig kihasználatlan turisztikai potenciálokra épülnek. A kedvezményezett a környezettudatos fejlesztések által a szolgáltatás adottságainak jellegét szem előtt tartva a térség meglévő adottságaival, adottságainak továbbfejlesztésével tud versenyképessé válni.

A szolgáltatás a turisztikai fogadóképesség javításával, a kínálat bővítésével a fogadóképesség minőségi fejlesztését célozza meg. A falusi térségi turizmus fejlesztése a helyi összefogás programjaként jelenik meg. A helyi, kistérségi, térségi és régió sajátos élményt nyújtó szolgáltatásainak kialakítását, biztosítását, termék-csomagok létrehozását kiemelt feladatként tekintő, a tematikus túrák helyi termékeladásának hatékony eszközévé kívánnak válni.

A fejlesztés hatására a versenyképesség növelésével a szolgáltatás bővítésével környezetbarát, vonzó kínálatot biztosít a környékben élők és az idelátogatók számára. A jobb turisztikai szolgáltatással nő a települések, a térség turisztikai vonzereje.

Megosztás