Kategóriák: HírekKék hírekTokod

Nem szabadulhat a férjét megkéselő tokodi asszony

Meghosszabbították a letartóztatását annak a nőnek, aki tavaly áprilisban tokodi otthonukban előzetes szóváltást követően megölte a férjét.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő nő 2020. április 19. napján 17 óra körüli időben tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas állapotban lévő férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette.

A nőt emberölés bűntettének elkövetése miatt hallgatta ki gyanúsítottként a nyomozó hatóság.

A gyanúsítottal szemben 2006. évben is folyt büntetőeljárás súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal, azonban kis-közepes erővel mellkason.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. április 22. napján elrendelte a nő letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a nő letartóztatásának további kettő hónappal történő meghosszabbítását tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra kerülése esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adott és a nő letartóztatását 2021. augusztus 22. napjáig meghosszabbította.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások

Legutóbbi cikkek