Egy kerékpáros halt meg Únyon

Két esetnél is intézkedtek térségünk rendőrei június 17-én, csütörtökön: Esztergomban egy személyi sérüléssel járó balesetnél, Únyon pedig egy haláleset kapcsán.

Délután összeütközött két személyautó Esztergomban, a Dobogókői út és a Látóhegyi út kereszteződésében. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy egy 21 éves nő Suzukijával a Látóhegyi úton közlekedett, amikor a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a védett úton Ford típusú autóval közlekedő 45 éves férfinek, ezért összeütköztek. Az eset során egy fő könnyebben sérült. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az únyi eset kapcsán a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a Bercsényi utcában késő délután egy kerékpárral közlekedő férfi elesett és meghalt. A jelenlegi információk szerint nem közlekedési baleset történt, ezért a halál okát közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Borítókép: únyi eset (10-es út Facebook csoport – K. Bea)