Balesetet okozott, elhajtott, majd ismét egy autónak csapódott

Június 16-án, szerdán délután egy járművezető anyagi káros balesetet okozott a Mária Valéria hídon, majd elhajtott és az esztergomi rendőrségnél ismét egy autónak csapódott.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy 14.43-kor érkezett a riasztás, miszerint utoléréses baleset történt a Kiss János vezérezredes utcában, a Baross Gábor út találkozásánál. A kiérkező esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd eltakarították az útról a törmelékeket, valamint a kifolyt anyagokat felitatták. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt a forgalom félpályán haladt.

A rendőrség szóvivője az esethez hozzátette, hogy a sofőr korábban a Mária Valéria hídon okozott anyagi káros balesetet, ahonnan elhajtott, majd a rendőrség kereszteződésénél ismét egy autónak csapódott. A balesetek során személyi sérülés nem történt, viszont a Kiss János vezérezredes utcában történt baleset miatt egy gyermek annyira megijedt, hogy rosszul lett és megfigyelésre a kórházba szállították.

Megosztás