Kategóriák: Hírek

Csokit kaptak a mogyorósbányai gyerekek

Mogyorósbánya Község Önkormányzata május 28-án gyermeknap alkalmából jelképes ajándékként egy tábla csokoládéval kedveskedett a községben élő gyermekeknek.

A járványügyi korlátozások részleges feloldása ellenére, a családok egészségének megőrzése érdekében a település vezetése az idei évben sem tartja meg a járvány előtti években nagy népszerűségnek örvendő gyermeknapot. A község fiataljai annak ellenére, hogy már újra járnak óvodába és iskolába, számtalan közösségi élménytől, önfeledt szórakozást biztosító programtól esnek el. Havrancsik Tibor polgármester úgy döntött, hogy a tavalyi évhez hasonlóan boldog pillanatokat szereznek a helyi fiataloknak, ezért megajándékoznak minden mogyorósbányai 18 év alattit.

„Nem csak a mogyorósbányai lakhellyel rendelkező gyermekeket ajándékoztuk meg, hanem minden, a helyi óvodába és iskolába idejáró gyerkőcöt. Remélem, hogy ezzel az apró figyelmességgel mosolyt tudtunk csalni a gyermekek arcára.” – mondta a település polgármestere.

A helyi iskolába egyébként Havrancsik Tibor személyesen vitte el az édességeket, melyeket gyermeknapi köszöntője után jókívánságaival együtt adott át a gyermekeknek. A polgármester elmondta, hogy örült annak, hogy a tanulók tavasszal visszatérhettek a tantermi oktatásra, így újra megtöltötték élettel, vidámsággal az iskola épületét és udvarát, mely a digitális oktatás ideje alatt szokatlanul csendes környék volt.

A Mogyorósbányán élő gyermekekhez az önkormányzat és a hivatal munkatársainak segítségével juttatták el a mintegy 210 tábla csokoládét, melyekre egy-egy matricát is ragasztottak, amin a boldog gyermeknapot kívánunk felirat olvasható.

Megosztás