Kategóriák: Hírek

Nyit a párkányi fürdő

Május 24-étől a szlovákiai országos járványügyi szabályok lehetővé teszik, hogy június elsejétől kinyithasson a párkányi termálfürdő is.

Mivel hétfőtől az Érsekújvári Járás narancssárga besorolást kapott, ezért az országosról a regionális Covid-automatára térnek át, ami lehetővé teszi, hogy a Vadas Thermal Resort június 1-jén kinyithatja a kapuit – mondta Hogenbuch Endre, a termálfürdő igazgatója az ujszo.com portálnak. Hozzátette, hogy egyelőre csak harminc százalékos kihasználtsággal nyitnak meg, viszont az összes medence, csúszda és a szálloda is látogatható lesz. A 30 százalékos kihasználtság a Vadas esetében háromezer személyt jelent.

Hogenbuch Endre kitért arra is, hogy a főbejáratnál külön egészségügyi igazolást, tesztet stb. nem fognak kérni azoktól, akik csak strandolni mennek. Viszont akik a wellnessközpontot is igénybe szeretnék venni, azoknak egészségügyi igazolásra lesz szükségük. Mindemellett a fürdő egész területén a higiéniai és távolságtartási szabályokat be kell majd tartani. Ugyanakkor a Vadas területén beltérben elegendő lesz viselni az egyszerű szövet arcmaszkot, nem kell kimondottan reszpirátor.

A látogatók a belépőjegyeiket május 31-től online is megválthatják a tickets.vadas.sk oldalon. Az online megváltott belépők idén is 50 centtel olcsóbbak. A fürdő naponta 9 és 20 óra között várja a vendégeit.

Forrás: ujszo.com / vadasthermal.sk
Fotó: vadasthermal.sk

Megosztás