Kategóriák: Hírek

Kreatív ajándékok minden korosztálynak

Gyakran okoz problémát az ajándékozás kérdése, hiszen mindenki szeretné olyan ajándékkal meglepni szeretteit, aminek biztosan örülnek majd.

Nem szívesen adunk és kapunk személytelen, felesleges ajándékot, amely egyetlen funkciója csupán az, hogy ne érkezzünk vagy távozzunk üres kézzel. A kellemetlen mosolyokat pedig nagyon egyszerű őszintén ragyogó mosollyá varázsolni, amennyiben kreatív ajándék ötletek állnak a rendelkezésünkre. Ebben segít a Dodo Home kreatív ajándék kínálata, melyek között rengeteg ötletes és stílusos termék közül válogathatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobb ajándék kerül majd a számunkra fontos emberek kezébe.

A jó ajándék személyre szól és meglep, ezért manapság a bon-bon és mécsestartók ideje kezd lejárni. Sokkal szívet melengetőbb olyan ajándékot kapni, amelyről tükröződik, hogy akitől kaptuk, ismer bennünket és belefektette az energiát abba, hogy megtalálja a számunkra tökéletes ajándékot. Az ilyen ajándékokat évekkel később is szívesen látjuk otthonunkban, hiszen megfelel az ízlésünknek vagy érdeklődésünknek és emlékeztet bennünket arra, akitől kaptuk. Így otthonunk részévé válik és őrzi a szép emlékeket is. A kreatív ajándékok lényege, hogy valami újat vigyünk az ajándékozás hagyományába és szeretteink életébe. Férfiaknak például rendkívül elcsépelt már szeszesitalt és borotválkozó eszközöket adni ajándékba, tehát gondolkozzunk el, mit is szeret valójában az illető. Szeret a kezével dolgozni, alkotni? Szereti a zenét? Vagy talán a régiségek keltik fel az érdeklődését? A Dodo Home kreatív ajándék szekciójában többek között erre az igényre is kiváló megoldást találhatunk!

Ezen felül minden alkalomra találhatunk megfelelő ajándékot, sőt, kicsiknek, nagyoknak, nőknek, férfiaknak egyaránt megannyi ötlettel szolgál. Gyermekeknek például több összeszerelhető babaház, puzzle és dekoráció található többek között, így a legkisebbeknek is biztosan találunk olyan ajándékot, amelyet csillogó szemmel és széles mosollyal fognak fogadni. Művészlelkű ismerőseinknek különleges olajfestményeket is ajándékozhatunk, amely évekig otthonuk dísze lehet, legyen szó híres festményekről vagy egyedi képről! Fontos azonban, hogy ajándék választásakor mindig az ajándékozott igényei legyenek a szemünk előtt, ne ragadjon el bennünket a hév és vegyünk meg olyan darabot, amely nekünk éppen megtetszik!

Ahány ember, annyi ajándék: növénybarátok, dekoratőrök, zeneimádók, könyvmolyok és a nyugalom szigetei mind-mind inspirációval kecsegtetnek számunkra, hogy egyedi és kreatív ajándékot találjunk számukra. Elég egyszerűen odafigyelni a másikra és máris tudni fogjuk, hogy mi jellemző rá, mit szeret, mivel foglalkozik szívesen és ezeket az információ morzsákat követve induljunk el ajándékkereső utunkra.

Persze az sem, árt, hogyha ajándékunk nem csak kreatív, hanem funkcionális is! Ha igazán jól ismerjük az illetőt, akkor bátrabban nézelődünk például bútordarabok, dizájnelemek között, amely megfelel az ajándékozott stílusának és otthonának atmoszférájának is. Egy stílusos, egyedi dohányzóasztal, egy kifinomult csillár vagy egy hangulatos állólámpa kiváló választás lehet, ha ebben az irányban tapogatózunk.

A Dodo Home többek között olyan bútor -és dizájn darabokat kínál, amelyek között minden stílusnak megfelelő darabokat találhatunk nem csak szeretteinknek, de saját magunknak is! Hiszen mi magunk is megérdemeljük a törődést, miért is ne lepnénk meg magunkat egy kiváló termékkel? Ajándékkeresés közben tehát járjunk nyitott szemmel és lepjük meg magunkat is bátran, vagy állítsuk össze saját kívánságlistánkat, amely segíthet családunknak és barátainknak megtalálni a számunkra legjobb ajándékot! Fedezd hát fel a Dodo Home kreatív ajándék ötleteit és találd meg a legjobb ajándékot azok számára, akiket a legjobban szeretsz!

Megosztás