Kategóriák: EsztergomHírek

Frissen pörkölt kávé esztergomi pörkölő üzemből! – Nautic Coffee

Frissen pörkölt kávé – a felejthetetlen aromák garanciája. Egyre több helyen olvashatjuk, hallhatjuk, hogy a frissen pörkölt kávé és a frissen őrölt kávé a legjobb. De ez valóban így igaz? A Nautic Coffee esztergomi kávépörkölő szakembere arra törekszik, hogy erre a kérdésre mindenkinek egyértelmű legyen a válasz.

Minőségi zöld kávé

Akárcsak a főzésben, a kávépörkölésben is fontos a minőségi alapanyag. A kávét válogatott zöld kávéból pörköljük, aminek ismert származása garantálja a különleges ízeket.

Miért friss a pörkölés?

Kis készletet halmozunk fel. Mindig annyi kávét pörkölünk amennyi megrendelést kapunk, így garantáltan íze és aromája teljében lévő friss kávéval tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. Vásárlóinkkal minden közöljük a pörkölés pontos idejét, amely garantálja a frissességét.

Hogyan született meg a kávézás szeretete és saját pörkölt kávé ötlete?

Szeretünk beülni a kávézókba, és keresni a finom minőségi kávékat, hát gondoltuk kipróbáljuk és pörkölünk mi is. Az első saját frissen pörkölt kávé íze és illata azonnal rabul ejtett. Ezt az élményt szeretnénk megosztani minél több emberrel.

Elsődleges célunk, hogy a háztartásokba eljuttassuk a frissen pörkölt kávét, amit eddig csak a kávézókban, éttermekben fogyaszthatunk. Ezért a szemes és darált kiszerelések mellet kapszulába is töltjük kávéinkat. A kapszulás kávéink Nespresso gép kompatibilisek, így kapszulába zárva is élvezhető a frissen pörkölt, 100% arabica kávék élménye.

Darálás, őrlés fontossága

Nagy hangsúlyt fektetünk a kávédarálásra. A kávédaráló kiemelten fontos. A beszerzéskor tehát semmiképpen se kezeljük a darálót másodlagos fontosságú berendezésnek, éppen ellenkezőleg. Talán az sem túlzás, hogy nem a kávéfőzőhöz kell darálót vennünk, hanem a darálóhoz eszpresszógépet. A Nautic Coffee szakértője minden esetben szívesen ad tanácsokat az érdeklődőknek. Bátran kérdezzünk tőle!

Folyamatos újdonságok

Folyamatosan kísérletezünk, hogy mindig különleges, exkluzív minőségű kávét tudjunk kínálni. Választékunkat úgy alakítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabbat, és megismerjen új ízeket. Jelenleg megtalálhatók India, Kolumbia, Brazília, Nicaragua, Guatemala, Ruanda, Etiópia kávéfajtái, de célunk a választékunk bővítése a minőség megtartása mellett.

Kézműves, egyedi és frissen pörkölt kávék. Gondos csomagolás, gyors szállítás. Kóstolja meg mielőbb a Nautic Coffee kávékülönlegességeit!