Kategóriák: DorogHírek

Május 9-én nyit a dorogi uszoda

A jelenlegi kormányrendelet értelmében 2021. május 9-én, vasárnap – a megfelelő járványügyi intézkedések mellett – a dorogi Nipl Stefánia Uszoda is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

  • A belépés feltétele 18 év feletti felnőttek esetén az érvényes védettségi igazolvány és a személyi igazolvány felmutatása.
  • Azon 18. életévüket be nem töltött személyek, akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatják a fürdőt (személyi igazolvány, diákigazolvány felmutatása szükséges).
  • Minden egyéb igazolás (pl. védőoltás nem védettségivel igazolt megléte, negatív PCR-teszt) nem jogosít belépésre!
  • A szauna és gőzkabin használatát előzetes telefonos regisztrációhoz kötik. Időpontfoglalás 7.00-19.00 között, óránkénti váltásban. A lefoglalt órában egy ember tartózkodhat mind a szaunában, mind a gőzkabinban. KIVÉVE, ha családtagoddal érkezel. Egyszerre egy órát lehet foglalni, és maximum egy hétre előre.
  • Emellett továbbra is kérik vendégeiket a biztonságos távolságtartásra, a rendszeres kézfertőtlenítésre és arra, hogy esetleges tünetek (köhögés, láz, orrfolyás, torokfájás) megléte esetén NE látogassanak el egyelőre az uszodába!

További jó hír, hogy 2021. április 25 – december 31. között a SZÉP Kártya bármelyik alszámláján lévő egyenlegből kifizethető bármelyik SZÉP Kártyás szolgáltatás ellenértéke.

Forrás: dorogisport.hu

Megosztás