Kategóriák: DorogHírekSport

Kikaptak a dorogiak az angyalföldiektől

A labdarúgó NB II 36. fordulójában a Vasas FC a Dorogi FC-t látta vendégül május 2-án, vasárnap.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, de a kapusoknak túl sok idegeskedni valójuk nem volt az első fél órában. Viszont a 34. percben Radó András egy gyönyörű támadás végén megszerezte a vezetést az angyalföldiek számára. Az első félidőben még tartotta magát a dorogi gárda, ám amikor a szünet után az 53. percben Balajti Ádám kettőre növelte csapata előnyét, minden esélyük elszállt a pontszerzésre a vendégeknek. A harmadik gólra sem kellett túl sokat várniuk az angyalföldieknek: Szatmári bal oldali szabadrúgása után Viczián gyönyörű mozdulattal csúsztatott a bal sarokba.

LABDARÚGÓ NB II – 36. FORDULÓ
Vasas FC
–Dorogi FC 3–0 (1–0)
Budapest,
Illovszky Rudolf Stadion, 561 néző. Vezette: Takács Tamás (Belicza Péter, Szilágyi Norbert)
VASAS: Rados – Litauszki, Viczián, Szilágyi Z. – Szivacski, Hidi M. (Köböl, 81.), Pátkai (Vernes, 75.), Silye – Szatmári (Kovács M., 73.), Radó (Hinora, 81.) – Balajti (Birtalan, 81.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
DOROG: Borsos – Kárász, Belényesi, Dlusztus, Papp M. (Zabari, 83.) – Rjasko, Lénárth (Nagyházi, 83.) – Girsik (Barna, 73.), Tóth B. (Csillag, 86.), Kanalos – Szerencsi (Szabó L., 73.). Vezetőedző: Fenyvesi László
Gólszerző: Radó (1–0) a 34., Balajti (2–0) az 53., Viczián (3–0) a 72. percben

MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Az első félidőben meddő volt a fölényünk, nem játszottunk olyan jól, ahogy elterveztük és nem voltunk hatékonyak. A szünetben cserélni terveztem, de ezt végül elvetettem, ehelyett formációt változtattunk, ami bejött. A második játékrészben már látványosan is játszottunk és fizikailag jól bírtuk a végéig, így megérdemelten nyertünk.
Fenyvesi László: – Nehezen indult a mérkőzés, de aztán egyre inkább belejöttünk a játékba. A félidő végén volt egy nagy helyzetünk, majd a szünet után kapufával kezdtünk, de a tizenegyes eldöntötte a három pont sorsát. Kétgólos előnye birtokában a Vasas egyértelműen fölénk kerekedett. A vereség ellenére matematikailag biztossá vált, hogy sikerül a bennmaradás – nehéz idényen vagyunk túl, de nagyon örülünk. A fiúk nagy munkát tettek be a közösbe.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: Nemzeti Sport
Borítókép: Földi Imre (nemzetisport.hu)