Kategóriák: DorogHírekSport

Ötgólos mérkőzésen győzte le a Szeged a Dorogot

A labdarúgó NB II 35. fordulójában a Dorog az éppen egy hellyel előtte álló Szeged-Csanádot látta vendégül ideiglenes otthonában, Gyirmóton. Az első félidő közepén a Dorog szerzett vezetést, előnyét azonban nem tudta megtartani, és kikapott a három gólt szerző Szegedtől – írja a Nemzeti Sport.

Szegedi rohamokkal indult a találkozó, a 27. percben azonban formás támadás végén a Dorog tudott vezetést szerezni Szerencsi góljával (1–0). A dorogi öröm nem tartott sokáig, hiszen nyolc perccel később Oláh találatával egyenlített a Szeged (1–1). A második félidő már magasabb fordulatszámon zajlott, mint az első, a Szegednek mindössze öt percre volt szüksége, hogy Haruna révén megszerezze a vezetést (1–2). A kapott gólt követően a Dorog hármas cserével frissített, és a 71. percben egyenlíteni tudott. Éppen a csereként beálló Girsik ívelt a kapu elé, ahol Belényesi szerzett gólt a vendégkapus bizonytalanságát kihasználva (2–2). A mérkőzés végeredménye a 79. percben alakult ki, amikor Ódor passza után Gajdos remek kapáslövéssel vette be a dorogi kaput (2–3).

LABDARÚGÓ NB II – 35. FORDULÓ
DOROGI FC–SZEGED-CSANÁD GA 2–3 (
1–1)
Győr-Gyirmót,
Alcufer Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Ducsai József (Rózsa Dávid, Kulman Tamás)
DOROG: Borsos – Kárász K., Belényesi, Dlusztus A., Papp M. – Lénárth, Tóth B., Barna G. (Girsik, 58.) – Szedlár Z., Vígh Á. (Szabó L., 58.), Szerencsi (Beliczky G., 58.). Vezetőedző: Fenyvesi László
SZEGED: Takács J. – Ódor, Szilvási, Moga, Mohl – Oláh G., Simon Á. – Kővári R. (Gréczi M., 73.), Gajdos Zs. (Jovanovic, 84.), Dobronoky (Kóródi, 67.) – Haruna (Grumics, 67.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gólszerző: Szerencsi (27.), Belényesi (71.), ill. Oláh G. (35.), Haruna (50.), Gajdos Zs. (79.)
MESTERMÉRLEG
Fenyvesi László:
– A döntetlent megérdemeltük volna, de a Szeged jobban használta ki gólszerzési lehetőségeit. Csalódott vagyok.
Dragan Vukmir:
– Elégedett vagyok, mert jobban futballoztunk, a helyzeteinket is megfelelően használtuk ki, ráadásul ezzel a győzelemmel sikerült bent maradnunk a másodosztályban. Bár a mérkőzés elején hátrányba kerültünk, megfelelő hozzáállással megnyertük a mérkőzést.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC