Húsvéthétfőn is akadt dolguk a rendőröknek

A helyi rendőrök Dorogon egy körözött férfivel, Esztergomban pedig egy szabálytalan közlekedővel szemben intézkedtek 2021. április 5-én, hétfőn.

A dorogi járőrök hétfőn reggel Dorogon, a Bécsi úton ellenőrizték azt a helyi lakost, aki ellen a Tatabányai Törvényszék zaklatás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a 42 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei ugyanezen a napon délelőtt Esztergomban, a Kassai úton intézkedtek azzal a helyi gépjárművezetővel szemben, aki a behajtani tilos közlekedési jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta. Az egyenruhások ezért helyszíni bírsággal sújtották. Az iratok ellenőrzése során azt is megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, nem kötöttek rá kötelező felelősségbiztosítást, valamint a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt az Esztergomi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. A 30 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.  

Forrás: police.hu