Kategóriák: Hírek

A vonatok csak Esztergom és Angyalföld között közlekednek

Március 25-én, csütörtökön reggel 6.28-kor egy szerelvényvonat letért a pályájáról a Nyugati pályaudvaron. Emiatt a mai napon az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföld és Piliscsaba, illetve Angyalföld és Esztergom között közlekednek.

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják az M3-as metrón és az M3-as metrópótlón Újpest-városkapu és a Nyugati pályaudvar között, valamint a 14-es villamoson Angyalföld vasútállomás és a Lehel tér metróállomás között.

  • A monori helyi személyvonatok és a lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispestről indulnak és oda is érkeznek.
  • A ceglédi és szolnoki személyvonatok változatlanul a Nyugati pályaudvarról indulnak és oda érkeznek.
  • A nyíregyházi, debreceni InterCity és sebes vonatok kerülő útvonalon Újszász–Szolnok érintésével közlekednek, menetidejük 20-30 perccel is meghosszabbodik.
  • A szegedi vonatok Ceglédig közlekednek és onnan is indulnak vissza Szegedre. Az utasok a ceglédi és szolnoki elővárosi vonatokkal utazhatnak, Cegléden biztosított az átszállás mindkét irányba.
  • Az S36 martonvásári, illetve a G43-as székesfehérvári vonatok Kelenföldről indulnak Kőbánya-Kispest helyett és oda is érkeznek.
  • Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföld és Piliscsaba, illletve Angyalföld és Esztergom között közlekednek, onnan csak Angyalföldig jönnek a Nyugati helyett.

Frissítés: A Nyugati pályaudvarnál beemelték a reggel kisiklott motorvonatot, a vonatközlekedés zavartalan. A MÁV-START a menetrend visszaállítását szervezi, a vonatok fokozatosan állnak vissza menetrendszerű közlekedési rendjükbe. A délutáni órákban hosszabb menetidők még lehetnek, mint ahogyan vonatkimaradások is. Az S76-os vonatok 14:33-tól (3225-ös és 3244-es számú vonattól kezdve) újra a teljes viszonylaton, Rákos és Piliscsaba között közlekednek.

Forrás: MÁVINFORM
Borítókép: R. Tamás

Megosztás