Kategóriák: EsztergomHírekSportTát

Bajnokok lettek a helyi jégkorongosok

Március 20-án, szombaton rendezték meg a Magyar Jégkorong Szövetség Országos Bajnokság IV/C kategóriájának a döntőjét, melyből győztesen az Esztergom-Táti Tigrisek Jégkorong SE csapata került ki.

Korábban írtuk, hogy a Tigrisek a 2020/2021-es szezon nyolc mérkőzéséből mind a nyolcat megnyerték, így huszonnégy ponttal a tabella első helyén álltak. Azonban a végső győztes az első és második helyen szereplő csapat párharcából került ki, két mérkőzést lejátszva.

A döntő első mérkőzését a Tigrisek március 7-én, vasárnap játszották le és fölényes (5-1-es) győzelmet arattak a Debreceni JK SE csapatával szemben, így kvázi négy gólelőnnyel utaztak a visszavágóra Debrecenbe. Március 20-án, szombaton a döntő második mérkőzését is a Tigrisek nyerték meg 3-2-es gólaránnyal, így 8-3-as összesítéssel elnyerték a bajnoki címet.

Esztergom-Táti Tigrisek Jégkorong SE játékosai: Csuha Krisztián, Érsek László, Farkas Sándor, Nyers László, Repka Peter, Fizel Zoltán, Köteles Szabolcs, Misicák Daniel, Repka Nikolas, Simonka Gábor, Dömötör Attila, Babindai Tibor, Lehoczky Ottó, Sátek Tibor Tamás, Csuha András, György Levente, Nyéki Dániel, Dudás Bence, Pásztó Gábor. Csapatvezető: Nyers Krisztina. Vezetőedző: Bóta Gusztáv.

A mérkőzés részletei>>

Fotók: Esztergom-Táti Tigrisek / Fizel Zoltán