Két baleset is történt Esztergomban

Március 18-án, csütörtökön két baleset is történt Esztergomban: délelőtt egy gépjármű oszlopnak, délután pedig egy személyautó busznak ütközött.

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes megkeresésünkre elmondta, hogy 11 óra 41 perckor érkezett a rendőrségre a bejelentés, miszerint a Mátyás király utcában anyagi káros baleset történt. Az eset során egy gépjármű a kereszteződésben felhajtott a padkára és egy jelzőtáblát tartó oszlopnak ütközött, amit kidöntött. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrség szóvivője elmondta azt is, hogy 13.41-kor egy újabb bejelentés érkezett a rendőrségre. A rendelkezésre álló adatok alapján egy gépjármű egy autóbusznak ütközött a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Imaház utcánál. Az eset során a személyautó sofőrje megsérült. Az autóbuszon ketten utaztak, viszont ők nem sérült meg. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy az esethez hozzátette, hogy az esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, illetve megszüntették a forgalmi akadályt.

Borítókép: Régió TV Esztergom
Második fotó: Papp Tibor

Megosztás