Kategóriák: Hírek

A helyi intézményekben dolgozó hölgyeket köszöntötték Mogyorósbányán

Nőnap alkalmából virággal köszöntötte a helyi általános iskolában, illetve az óvodában dolgozó hölgyeket Havrancsik Tibor Mogyorósbánya polgármestere.

Havrancsik Tibor március 5-én, pénteken köszöntötte a hölgyeket. Amint azt megtudtuk, azért az előző hét utolsó munkanapjára esett a választás, mert a kormány döntése értelmében az intézmények március 8-tól zárva tartanak, csak a gyermekfelügyeletet látják el, így akkor volt utoljára lehetősége arra, hogy találkozzon a két intézmény dolgozóival. Mogyorósbányán egyébként már-már hagyománynak számít, hogy nőnapkor köszöntik az intézményekben dolgozó hölgyeket.

„Kértem az óvoda és az iskola vezetőjét, hogy idén a vírushelyzetre való tekintettel adják át helyettem kollégáiknak a virágokat és jókívánságaimat. A jövőbeli együttműködésemről, támogatásomról is biztosítottam a helyi intézményekben dolgozókat.” – mondta a község polgármestere.

A település vezetője március 8-án köszöntötte az egészségügyi alapellátásban szolgálatot teljesítő hölgyeket is, megköszönve a mogyorósbányai polgárok egészségért végzett kiemelkedő szakmai teljesítményüket. Havrancsik Tibor szerint a köszöntöttek mindannyian megérdemlik az elismerést, hiszen a járvány eddigi szakaszában is kitartóan dolgoztak és most ismét nehéz hetek előtt állnak.

A polgármester elmondta továbbá, hogy nőnap alkalmából szeretettel gondol a faluban élő hölgyekre is, akiknek ezúton is sok örömet és jó egészséget kíván!

Megosztás