Kategóriák: HírekKék hírek

Árokba hajtott egy autó Nagysápnál

Március 6-án, szombaton 15 óra körüli időben árokba hajtott egy autó Nagysáp közelében, a 1119-es út kilencedik kilométerszelvényénél.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados megkeresésünkre elmondta, hogy egy 25 éves férfi Bajna felől Nagysáp irányába közlekedett személygépkocsijával, amikor nem az út, időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért egy jobb kanyarban megcsúszott, és árokba csapódott. Az eset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy pedig elmondta, hogy az esethez a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és elvégezték a műszaki mentést. A műszaki mentés és a takarítás ideje alatt az említett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

A rendőrség szóvivőjétől megtudtuk azt is, hogy ugyanezen a napon délelőtt 11 óra körül egy esztergomi áruház parkolójában egy biciklijét toló hölgy elesett. A nőt a mentőszolgálat munkatársai a kórházba szállították. Az eset során rendőri intézkedésre nem volt szükség.