Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt a Dorog Győrben

Február 14-én, vasárnap a labdarúgó NB II 24. fordulójában az ETO FC Győr vendége a Dorogi FC volt. A mérkőzés döntetlennel ért véget.

Óvatosan kezdték a csapatok a mérkőzést, a kapuk jó ideig nem forogtak veszélyben. Aztán kicsit a semmiből vezetést szerzett a Dorog: Kanalos pazar lövéssel vette be Gundel-Takács kapuját a 22. percben. Az ETO azonban gyorsan válaszolni tudott: öt perccel később Kiss M. szöglete után Fejes érkezett a hosszún, és senkitől sem zavartatva a kapuba fejelt. Az első félidő második felében sorra dolgozták ki a helyzeteket a csapatok, de a két kapus, Borsos és Gundel-Takács is állta a sarat – írja a nemzetisport.hu

A szünetben csak az ETO cserélt, a dorogiaknál egészen 79. percig a kezdőcsapat volt a pályán. A második félidő az elsőhöz hasonlóan kezdődött, az első helyzetig tíz percet kellett várni. Komolyabb helyzetből a vendégek alakítottak ki többet a második félidőben. Kanalos lövését védte Gundel-Takács, Mészáros próbálkozásánál viszont már verve volt a győri kapus, ám a dorogi játékos nem talált a kapuba. Zuigéber szabadrúgásának ismét jól avatkozott közbe Gundel-Takács, a kipattanóból Dlusztus kapu fölé lőtt. A hazaiaknak a rendes játékidő vége előtt még adódott egy helyzete, de az kimaradt, így az első félidő felénél esett két gól döntötte el a mérkőzés eredményét: a Dorog 1 ponttal távothat Győrből.

LABDARÚGÓ NB II – 24. FORDULÓ
ETO FC GYŐR–DOROGI FC 1–1 (1–1)
Győr, ETO Park, zárt kapuk mögött. Vezeti: Kovács Imre (Máyer Gábor, Rózsa Dávid)
WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes – Sipőcz (Erdei 46.), Bagi, Kiss M. (Horváth O. 65.) – Berki (Egerszegi 65.), Priskin, Májer (Vitális 76.). Vezetőedző: Csató Sándor.
Dorogi FC: Borsos – Kárász, Dlusztus, Belényesi, Papp – Mészáros, Ryashko, Tóth B. – Zuigéber (Nyíri 89.), Szabó L. (Beliczky 88.), Kanalos (Girsik 79.). Vezetőedző: Antal Gábor.
Gólszerző: Fejes (27.), ill. Kanalos (22.)

A mérkőzés itt nézhető vissza:

Borítókép: ETO FC Győr YouTube csatornája
Forrás: nemzetisport.hu