Kategóriák: CsolnokHírek

Pályázat segítségével tették modernebbé a méhészetet

A csolnoki Andáné Dlabig Zsuzsanna méhészete eszközeinek bővítésére, gépparkjának fejlesztésére, valamint új arculat kialakítására, a csomagolás megújítására és a marketingeszközök használatának bővítésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A pályázat során elért támogatás nagy segítséget nyújtott a méhészet fejlesztéséhez: a Vidékfejlesztési Program VP6-19.2.1.-2-5-17 azonosítószámú „Helyi termelők és kézművesek piacra jutásának támogatása” című felhívásra benyújtott pályázatának köszönhetően számos modern méhészeti eszköz és gép került beszerzésre, melyek nagyban hozzájárulnak a hatékonyabb, nagyobb volumenű munkavégzéshez, az adott munkafolyamatra fordított idő csökkentéséhez, illetve minőségi, magasabb kategóriájú termékek előállításához.

A rezgőkéses fedelezőgép, a gépi mézpergető, a méhlesöprő gép a méz elvételekor, a mézkrémesítő gép, a mézmelegítő spirálok, a mézmelegítő paplan és a letöltőkannák a méz feldolgozásánál nyújtanak segítséget, az inox letöltőkannák a méz csomagolását teszik higiénikusabbá.

Megújult az arculat, a csomagolás. A termékek jó minőségű fotózása alapvető fontosságú volt a további munkához, mely minden online és offline felületen és termékajánlóban felhasználható. Elkészült a honlap is, mely segítségével a teljes termékportfólió bemutatható. A marketing elemek összehangolásával, főként online felületen való megjelenéssel lehetőség nyílt egy professzionális értékesítési-reklámozási program futtatására (Facebook, Instagram, Google).

A fent említett eszközbeszerzések következtében a nőtt feldolgozás hatékonysága, a marketing tevékenység megalapozásával a piaci változásokra, időszaki forgalomváltozásokra és egyedi igényekre való gyors reakcióképességet sikerült elérni.

Megosztás