Három balesethez is riasztották a rendőröket térségünkben

Január 20-án, szerdán délután Csolnokon és Esztergom-Kertvárosban, míg csütörtökön reggel Bajnán történt baleset – tudtuk meg Gányai Balázs rendőr főhadnagytól.

Csolnokon, a Dági út 56. szám előtt anyagi káros baleset történt szerdán 15 óra előtt. Egy nő Dorog felől Dág irányába közlekedett Suzuki típusú személyautójával, viszont amikor le akart kanyarodni az úttestről, a mögötte haladó szintén női sofőr az Opel típusú gépjárművével nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért a Suzukinak ütközött. Az eset során személyi sérülés nem történt, a balesetet okozó sofőrt a helyszínen megbüntették.

Esztergom-Kertvárosban is anyagi káros baleset történt szerdán 15.30 körül. Egy 34 éves csolnoki lakos Renault típusú teherautójával a 1117-es út irányából a 111-es út felé közlekedett, amikor a forgalmi okok miatt lassító Suzuki típusú autó mögött nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért nekiütközött. A rendőrök a teherautósnak helyszíni bírságot szabtak ki.

Csütörtök reggel Bajnán, a 1119-es úton egy személyautó megcsúszott, majd a sikertelen ellenkormányzást követően oldalára borulva az árokban állt meg. A gépjárművet a bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították. Az eset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.