Kategóriák: EsztergomHírek

inSPORTline – sportszer áruház, Esztergomban is

Amennyiben csak nemrég határoztuk el, hogy egy új, egészségesebb élet felé orientálódunk, úgy egy kis segítségre is szüksége lehet, hiszen a sporthoz, a rendszeres mozgáshoz, különféle eszközök, és sportruházat is szükséges.

Sportboltot, webáruházat választani nem is olyan egyszerű. Hazánkban, az egyik bolt, amely nem csak forgalmazza, hanem gyártja is a különféle sporteszközöket, gépeket és kelléket, az inSPORTline. Az inSPORTline nem csak hazánkban, hanem 28 országban van jelen. Magyarországon 2 márkabolt – Esztergom (Kossuth Lajos u. 65.) és Budapest– és egy webáruház áll azon személyek rendelkezésére, akik valamilyen komolyabb kardio eszközt, vagy fitnesz, esetleg fogyókúrás terméket szeretnének vásárolni.

Az inSPORTline webáruházában összesen kb. 12 ezer termék elérhető el, ebből kb. 7000 saját termék. A szaküzletben és a webáruházban többek között a következő termékcsoportok közül válogathatunk: kardio gépek, testépítők számára különféle kondigépek és kellékek. A torna kellékek széles választékával várják azokat, akik szeretik a jógát, az aerobikot, a crossfittet, a pilatest, de vannak itt hullahopp karikák, gimnasztikai labdák, sztep padok, fitness trambulinok is. A fitness termékek közül fogyókúrás termékek, segédeszközök és kardio gépek közül válogathatunk, illetve okosórák, okoskarkötők és pulzusmérők is a rendelkezésre állnak.

Az inSPORTline Budapest X. kerületi üzlete – Auchan Bevásárlóudvar – a legnagyobb inSPORTline márkabolt az országban. A márkaboltban többek között a következő termékeket lehet megvásárolni: elliptikus trénerek, szobakerékpárok, futópadok, evezőpadok, spinning biciklik, korcsolyák, kerékpárok, gördeszkák, rollerek, jógaszőnyegek, fekpadok, bukósisakok, motoros ruhák. A márkaboltban kiállított termékeket nem csak megtekinteni lehet, de ki is lehet azokat próbálni. Cikkünkből kiderül, hogy mire ügyeljünk, amikor sport márkaboltot választunk!

  1. Az adott cég csak forgalmaz, vagy gyárt is?

Nyilván, az a márkabolt is kiszolgálhatja a vevők igényeit, amely csupán forgalmazza az adott sporttermékeket, azonban, ha a cég a gyártást is magáénak tudhatja, akkor magasabb szinten képes ezeket az igényeket kielégíteni. Az inSPORTline mindig a vásárlóit tartja szem előtt, a célja nem más, mint hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az adott márkaboltból. A cég a saját termékek gyártása mellett, illetve a különféle sporteszközök és kellékek forgalmazása mellett, még különféle szolgáltatásokat is biztosít a vásárlóinak. A szolgáltatások körébe tartozik a hűségprogram, a profi szervizszolgáltatás, illetve a hosszabbított termékgarancia is.

  1. Van-e garancia az adott termékre?

Az is lényeges szempont, amikor márkaboltot választunk, hogy kapunk-e garanciát az adott termékre és ez a garancia mennyi időre szól. Az inSPORTline az üzletekben megjelölt kondigépekre és fitness termékekre 10 éves garanciát kínál. A 10 éves garancia néhány kerékpártípusra és elektromos kerékpárra is érvényes. A garancia a termékek vázára, vázszerkezetére értendő.

  1. Mennyire gyors a szállítás?

Vásárlásnál nagyon fontos szempont, hogy mennyit kell az adott termékre várni? Hiszen ha hetekbe telik, mire használhatjuk a kiszemelt kondigépet, vagy ráülhetünk a megrendelt szobakerékpárra, el is mehet a kedvünk az életmódváltástól. Az inSPORTline célja, hogy a vásárló, minél hamarabb megkapja és használja a megrendelt terméket. Ha a termék a magyarországi raktárban van, úgy 24 óra szükséges csupán, hogy a vásárló megkapja a terméket. 2-7 napot azonban náluk is várni kell, ha az adott fitnesz vagy testépítőeszköz csak külföldi raktárban érhető el.

  1. Van az üzletnek szervize, vállalnak szerelést?

Nem mindenki tud összeszerelni egy bonyolultabb kondigépet, ezért nem csak szakszerű tanácsokra, hanem akár az adott termék összeszerelésére is szükségünk lehet. Az inSPORTline technikusai mind a szakszerű tanácsadásban, mind a termék összeszerelésében a segítségünkre lehetnek. Az inSPORTline feláras szolgáltatásként összeállítási és beüzemelési szolgáltatást is biztosít.

A szerviz szolgáltatás keretében az inSPORTline technikusai házhoz mennek és a vásárló otthonában gyorsan és hatékonyan javítják meg, vagy végzik el a szerviz munkálatokat az adott gépen.

  1. Van hűségkedvezmény?

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor már sokadszorra vásárolunk valahol és soha, egyetlen százalék kedvezményt sem kapunk. Az inSPORTline márkaboltjaiban akár 10% kedvezményt is kaphat minden visszatérő vásárló, amely kedvezmény a következő vásárlás alkalmával kerül levonásra.