Kategóriák: HírekTát

Vers- és novellaíró pályázatot hirdetnek Táton

Tát Város Önkormányzat Kultúrház és Könyvtára kortól függetlenül, vers- és novellaírásban jártas, vagy még csak szárnyait próbálgató alkotók számára irodalmi pályázatot hirdet Kép-írás címmel.

irodalmi pályázati felhívása kortól függetlenül, a vers- és vagy novellaírásban jártas, vagy még csak szárnyait próbálgató alkotók számára a pályázati kiírásban megadott képpel kapcsolatos művek beküldésére.

Pályázat feltételei: pályázni csak új, máshol meg nem jelent művekkel lehet. A pályázat témája az alábbi fotó, az abból nyert ihlet, ötlet, elgondolás, asszociáció:

VERS: a művészi szabadságnak eleget téve a versforma szabadon választható. Terjedelmét tekintve legfeljebb egy A/4-es oldal címmel és szerzővel együtt, 12-es betűmérettel, Times New Roman betűtípussal. A vers témája a „Pályázat feltételei” című részben megadott fotó. Egy személy maximum 5 művel pályázhat.

NOVELLA: a művészi szabadságnak eleget téve a zsáner szabadon választható. Terjedelmét tekintve legfeljebb 15 A/4-es oldal címmel és szerzővel együtt, 12-esbetűmérettel, Times New Roman betűtípussal. A novella témája a „Pályázat feltételei” című részben megadott fotó.Egy személy maximum 3 művel pályázhat

A pályázatokat a tatkultur.palyazat@gmail.come-mail címre várják, lehetőség szerint külön fájlonként csatolva. (Egy mű egyfájl.) Fájl-típusok: Word dokumentum vagy txt. A csatolt fájlok nevei így nézzenek ki: Minta_János_Mű_Címe

Beküldési határidő: 2021. február 14. vasárnap
Eredményhirdetés: 2021. február 22. hétfő, 12.00

Pályázati kiírás, díjazás>>

Megosztás